ADVIES

Advies

Als specialist in exceptioneel transport heeft Speciaal Transport Zwolle B.V. graag een adviserende rol bij het aanvragen van uw ontheffingen of het verzorgen van uw voertuigdocumenten.

Zonder lading moet uw voertuig of combinatie van voertuigen aan alle wettelijk maten voldoen. Bekijk welke maten mogen volgens de Regeling voertuigen (pdf, 875kb). Valt uw voertuig daarbuiten? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u dan vertellen wat u nodig heeft om de weg op te mogen met een voertuig dat te groot of te zwaar is.

Voertuigdocumenten:

Om ook in het buitenland optimaal gebruik te kunnen maken van uw voertuigen, kunnen wij u adviseren om de constructeur van uw trekker te vragen de volgende documenten minimaal te leveren bij de aanschaf:

Ontheffingsattest

Dit is een document waarmee je meer dan 50t in Nederland mag rijden. Deze kan de constructeur zelf aanvragen bij het RDW. Wanneer wij dit voor u mogen verzorgen volstaat een zwaartransportverklaring.

COC document

Ookwel een Certificate of Conformity genoemd. Deze kunnen we gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe TUV Gutachten aan te kunnen vragen zodat we uw trekkers kunnen bijschrijven op de diverse §70’s.

Descripción Técnica

Technisch document, welke verplicht is om Spaanse ontheffingen aan te kunnen vragen.

Scheda Tecnica

Technisch document, welke verplicht is om Italiaanse ontheffingen aan te kunnen vragen.

SERT document

Dit is een technisch document voor modulaire voertuigen (bijvoorbeeld een 2 bed 4) Aan te vragen bij de constructeur van de trailer. Dit document is nodig om in Nederland ontheffingen aan te kunnen vragen voor modulaire voertuigen.

Heeft u een vraag?

We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten om alles te weten te komen over transportvergunningen en transportbegeleiding.